Jymy-yllätys! Lotta Hintsa ehkä Sports Illustratedin uimapukunumeroon – valittiin finalistien joukkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa tunnetaan nykyään ammattilaisena vuorikiipeilijänä. Tähti saatetaan nähdä lähitulevaisuudessa maailmankuulun Sports Illustrated -urheilulehden uimapukunumerossa. Hänet on nyt valittu tulevan Sports Illustrated Swimsuit -lehden 13 Model Search -finalistin joukkoon.

– Minut ja 14 muuta mahtavaa, näyttävää ja vahvaa naista valittiin Sports Illustrated Swimsuitin Model Search -finalistien joukkoon, ja meitä tullaan kuvaamaan Punta Canan Hard Rock Hotelissa, Hintsa hehkutti Instagramissa.

– Olen ollut vuosien ajan SI Swimsuitin fani. Brändi puoltaa vahvoja naisia ja edistää muutosta sen suhteen, kuinka mediät nähdään naisina. Heidän tapansa määritellä naisellisuus on minulle äärimmäisen inspiroivaa, ja heidän viestinsä tukeminen on suuri kunnia, Hintsa jatkoi.

Finalisteja tullaan kuvaamaan Dominikaanisessa tasavallassa valokuvaaja Yu Tsain toimesta. Sports Illustrated Swimsuit julkaistaan vuosittain kevään-kesän aikana ja se on yksi mallimaailman arvostetuimmista ja tärkeimmistä lehdistä. Uimapukunumero on tehnyt kymmenistä mallikaunottarista supermalleja.