Amanda Bynes julkaisi videotervehdyksen – holhous etenee oikeuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosien Hollywood-tähti Amanda Bynes joutui mielenterveyshoitoon vuonna 2013. Alkoi laitoskierre, jossa nainen ei enää saanut päättää omista asioistaan. Hänen vanhempansa on määrätty holhoojiksi.Nyt yhdeksän vuotta myöhemmin Bynes on päättänyt hakea päätöstä holhoukselleen. Hän on saanut inspiraationsa laulaja Britney Spearsin tapauksesta.

– Hei Instagram, olen Amanda Bynes. Oikeuskäsittelyni on kahden viikon päästä, Bynes aloitti harvinaisen videotervehdyksen sosiaalisessa mediassa Entertainment Onlinen mukaan.

Hän kiittää fanejaan tuesta. Naisella on nyt jo poistetulla videolla paksusankaiset silmälasit, septum-lävistys ja mustat hiukset harmailla latvoilla. Hänen äitinsä vastaa kaikista terveydellisistä ja taloudellisista asioista, ja holhoussopimustaan jatkettiin vastikään vuoteen 2023 saakka. Amanda Bynes on saanut apua päihde- ja mielenterveysongelmiinsa viime vuosien aikana.