Raju hetki videolle – varastettu huvijahti murskasi veneitä satamassa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kalifornian Newport Beachilla todistettiin torstaina mittaviin aineellisiin vahinkoihin johtanutta välikohtausta. Varastettu vene päätyi törmäämään satamaan ankkuroituihin aluksiin tuhoisin lopputuloksin.

Tilanne sai alkunsa 38-vuotiaan miehen varastettua 18-metrisen jahdin Newportin satamassa aamupäivästä. Varas lähti huviajelulle aluksella ja sai pian poliisit peräänsä. Takaa-ajo päättyi jahdin ajettua virheliikkeen seurauksena suoraan kohti satamassa olleita muita veneitä ja laituria.

CBS-uutissivuston mukaan poliisi pidätti veneen varastamisesta epäillyn miehen. Jahti oli ollut rikoshetkellä huollossa, ja sen avaimet oli jätetty ohjaamoon. Tilanteesta kuvattu ja Instagramissa jaettu video on sittemmin levinnyt viraalina sosiaalisessa mediassa.