Teini yritti pelastaa kissaa puusta – sitten palokunnan piti pelastaa hänet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yritys pelastaa lemmikkieläin puusta johti nuoren miehen pelastusoperaatioon Yhdysvaltojen Indianapolisissa. Puuhun kiivennyt teinikään ei nimittäin päässyt alas omin voimin.

Owen-niminen 17-vuotias oli huomannut lauantaina Indianapolisin Holliday Parkissa puuhun jumiin jääneen kissan. Hän päätti tehdä hyvän työn ja noutaa eläimen turvaan maan kamaralle. Vaikka ylös kiipeäminen ei tuottanut vaikeuksia, huomasi Owen pian ettei hän päässyt yhtä helposti alas.

Puistoon hälytetyt palokunnan jäsenet pelastivat Owenin köysien avulla. AP-uutissivuston mukaan teini selvisi yllättävästä pinteestä muutamin naarmuin. Puuhun jääneen kissan omistaja palkkasi myöhemmin yksityisen yrityksen noutamaan lemmikkinsä turvaan.