Mila Kunis ja Ashton Kutcher keräävät rahaa ukrainalaisille – potissa jo 18 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-pariskunta Mila Kunis ja Ashton Kutcher ovat laittaneet kortensa kekoon Ukrainan sodan uhrien avustamiseksi. Tähdet alkoivat noin viikko sitten keräämään lahjoituksia, jotka on tarkoitus jakaa hyväntekeväisyyteen ukrainalaisten pakolaisten avuksi.

Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin tavoitteena on kerätä GoFundMe-lahjoituksia yhteensä 30 miljoonan dollarin, eli noin 27 miljoonan euron edestä. Tällä hetkellä lahjoituksia on kerääntynyt yli 20 miljoonaa dollaria, eli noin 18 miljoonaa euroa.

– Haluamme kiittää kaikkia teitä 56 000 ihmistä, jotka ovat voineet antaa lahjoituksia ja tukea meitä. Olipa kyse viidestä, kymmenestä tai tuhannesta dollarista, se merkitsee meille paljon, Kunis kuvaili pariskunnan jakamalla videolla.

Kunisilla on avustusten keräämiselle henkilökohtainen syy. 38-vuotias tähti on nimittäin itse syntyjään ukrainalainen. 70’s Show -tähti muutti perheensä mukana Yhdysvaltoihin ollessaan seitsemänvuotias.