Seiska: Lola Odusoga on sinkku – erosi jo viime vuonna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen malli ja entinen Miss Suomi Lola Odusoga on sinkku. Nainen erosi viime vuonna kihlatustaan. Pariskunta kihlautui vuonna 2020 viiden vuoden seurustelun jälkeen.

Lola Odusoga on pitänyt parisuhteensa poissa julkisuudesta, eikä hänen kihlattunsa ole tunnettu henkilö. Seiska sai tietää kihlauksen purkautumisesta ensimmäisenä ja kysyi asiasta 44-vuotiaalta kaunottarelta.

– Erosin jo viime vuonna, siitä on jo aikaa. Ihan sinkkuna tässä elellään, hän kertoo.

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Hän on toiminut lisäksi esimerkiksi AlfaTV:llä Miss Suomi -kilpailun juontajana ja viime vuosina useiden realitusarjojen tuotantotiimeissä. Hän tekee edelleen töitä myös mallina.