MTV-teiniäiti laihdutti – toisen realitytähden vihjaus satutti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-televisiokanavan Teen Mom 2 -sarjassa esiintyvä Kailyn Lowry on neljän lapsen äiti. Hän on avoimesti kertonut taistelevansa liikakilojen kanssa. Nainen on kuitenkin hoikistunut viime aikona sosiaaliseen mediaan julkaistujen peilikuvien perusteella.

Lowry on kertonut aiemmin kamppailuistaan painonnousun kanssa sen jälkeen, kun hänellä oli diagnosoitu munasarjojen monirakkulatauti. Kyseessä on hormonaalinen häiriö, joka voi lisätä naisten näläntunnetta. Nyt samasta sarjasta tunnettu Briana DeJesus on lähettänyt naiselle juoksumaton joululahjaksi. Lowry kiitti lahjasta, mutta tunsi sen olleen suora kuitti hänen painostaan.

Kaksikko on ollut vihoissa viime vuonna. DeJesus kuitenkin on viestinyt asianajajansa välityksellä, että kuntoilulaitteen lahjoittaminen ei ollut tarkoitettu loukkaukseksi, koska se on esineenä turhan kallis sellaiseen tarkoitukseen.

Lowry on aiemmin poseerannut kehopositiivisuutta hehkuvissa alusvaatekuvissa. Hänen vartalonsa muhkuroita tai raskausarpia ei ole photoshopattu pois otoksista. Ideana on ollut esittää luonnollista kauneutta ja samalla tukkia arvostelijoiden suut.

https://www.instagram.com/p/Ca2sRR8vBnG/