Selma Blair haki lähestymiskieltoa – poikaystävä kuristi tajuttomaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Selma Blair anoi lähestymiskieltoa entiselle poikaystävälleen Ron Carlsonille. Hän väitti miehen hyökänneen kimppuunsa. Oikeusasiakirjojen mukaan pahoinpitelyn on kerrottu tapahtuneen 22. helmikuuta.

MS-tautia sairastava Blair kertoi Carlsonille ottaneensa lääkkeitä multippeliskleroosin hoitoon ja olleensa sairaana. Blair kertoi, että välikohtaus oli saanut alkunsa, kun mies oli tuonut televisiota hänelle. Carlson oli saanut yhtäkkiä raivokohtauksen ja haukkunut Blairin hyödyttömäksi naiseksi, joka ei pysty rakastamaan ketään.

TMZ:n mukaan Carlson raivostui ja syöksyi sohvalla maanneen Blairin kimppuun, hyppäsi tämän vartalon päälle ja tarttui häneen kaulasta. Carlson kuristi näyttelijätären päätä ja ravisteli sitä aggressiivisesti. Blairin kerrotaan työntäneen sormensa Carlsonin silmiin ja suuhun. Lopulta miehen väitetään peittämällä naisen suun ja kasvot käsillään, jolloin Blair ei kyennyt hengittämään ja menetti myöhemmin tajuntansa.

Kun poliisi tuli haastattelemaan Blairia hänen kotiinsa, hänen nenänsä alkoi vuotaa runsaasti verta ennen kuin hän menetti tajuntansa uudelleen. Carlson on pidätetty törkeästä lähisuhdeväkivallasta. Hän sai lähestymiskiellon. He ovat seurustelleet vuodesta 2017 saakka.