Linda Manuella sykähdyttää alusvaatteissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosikymmenellä myös Suomessa suosituksi noussut fitness-buumi nosti julkkistähdeksi jokunen vuosi sitten myös Linda Manuellan, joka keräsi mittavan seuraajajoukon sekä Facebookissa että Instagramissa. Taannoin hänet nähtiin myös suomalaisessa elokuvassa.

Nyt Linda Manuella on poseerannut kuumassa somekuvassa, jossa hän esitteli punaisia alusvaatteita yhteistyössä kyseisen brändin kanssa.

Helsinkiläinen personal trainerina työskentelevä Linda Manuella nähtiin vuosia sitten vilaukselta myös huippusuositussa Luokkakokous-elokuvassa, jossa hän esitti kahvilan myyjää. Jaajo Linnonmaan ja Aku Hirviniemen roolihahmojen lisäksi myös kymmenettuhannet muut ihailevat näyttävää kaunotarta varsinkin hänen Instagram-kuvissa.