Suvi Pitkänen aloitti elämänsä puhtaalta pöydältä – uusi koti Helsingin trendialueelta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisjulkkis Suvi Pitkänen on löytänyt itselleen uuden asunnon Helsingin Jätkänsaaresta. Nainen totuttelee sinkkupäiviinsä pitkän parisuhteen jälkeen. Hän on aloittanut koko elämänsä puhtaalta pöydältä.

– Tää kevät tekee ihmeitä ihmiselle. Tosi hyvä ja kiitollinen fiilis jotenkin kaikesta. Ensimmäinen viikko uudessa kodissa pian takana. Mä RAKASTAN mun uutta kotia joka löytyi sitten siis Jätkäsaaresta. Viihdyn!, Pitkänen kirjoittaa Instagramissa.

– Mä muutin käytännössä tyhjään asuntoon ilman huonekaluja, tarkoituksella. Halusin freesin startin, sen sain ja nyt saakin sisustaa, hän hehkuttaa.

Hän erosi talvella kihlatustaan Marko Sompista. Parilla on yksi yhteinen lapsi. Pitkänen työskentelee kauneusalalla ja DJ:nä.