Jennifer Lopez tulikuumassa alusasussa – herutteli tyylikkäästi auringossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja poptähti Jennifer Lopez palasi tänä vuonna yhteen vanhan kihlattunsa, näyttelijä Ben Affleckin kanssa. Taannoin tähti juhlisti 52. syntymäpäiväänsä laveissa merkeissä 140 miljoonan dollarin luksusjahdilla Rivieralla, mutta sittemmin meno on taas hieman rauhoittunut.

Takavuosina usein rohkeissa kuvissa poseerannut JLo poseeraa parhaillaan sosiaalisessa mediassa tyylikkäässä kuvasarjassa, jossa hänet nähdään antavaan asuun sonnustautuneena. Kyseessä oli mitä ilmeisimmin Dolce & Gabbanan kampanjasta, jossa Lopez toimii mallina. Ja näyttävästi toimiikin.

Jennifer Lopez jakoi taannoin syntymäpäivälomaltaan kuvia, joissa hän poseerasi Ben Affleckin kanssa Italian Amalfin rannikolla romanttisissa merkeissä. Kaksikon uuden suhteen tulkittiin olevan vakaalla pohjalla. Kohuparin värikäs on-off -suhde nousi tuolloin välittömästi maailman viihdelehdistön otsikoihin.