Spice Girls suunnittelee paluuta alkuperäisellä kokoonpanolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvun lopussa valtavasta suosiosta nauttinut brittiläinen Spice Girls -yhtye on jälleen paluuhuhujen keskiössä. Maailman tunnetuimpiin lukeutuvan tyttöbändin on paljastettu kaavailevan kiertuetta, joka kulminoituisi Englannin Glastoburyn festivaaleille.

Spice Girlsin jäsenet ovat The Sun -lehden mukaan käyneet neuvotteluja Glastonburyn festivaalin järjestäjien kanssa. Yhtyeen suunnitelmana olisi järjestää vuonna 2023 maailmankiertue, jonka viimeinen esiintyminen tapahtuisi suosituilla brittifestivaaleilla. Jopa aikaisempien comeback-suunnitelmien jarruna toimineen Victoria Beckhamin kerrotaan lämmenneen idealle.

Spice Girlsin huhuttiin taannoin suunnittelevan esiintymistä kuningatar Elisabetin kunniaksi järjestettävässä Platinum Jubilee -tapahtumassa kesäkuussa. Näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan. Yhtyeen jäsenten kerrotaan olevan liian kiireisiä valmistautumaan esiintymiseen verrattaen lyhyellä aikataululla.