Demi Rose alastomana uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa.

Tällä kertaa Demi on julkaissut kuvakoosteen, jossa hänet nähdään nauttimassa täysin rinnoin auringosta St. Luvian paratiisisaarella. Samassa koosteessa hän makoilee eräässä kuvassa mahdollisesti jopa täysin alastomana uima-altaan reunalla.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.