Oletko käyttänyt ruokaöljypullon korkkia väärin? Video saa aivot nyrjähtämään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruokaöljypulloissa on se ärsyttävä korkki. Siinä korkissa on lenkki, millä korkki vetäistään irti ja heitetään roskiin. Tai sitten korkki jätetään paikalleen ja öljyä lirutetaan sen välistä. Paitsi että tämä on väärin.

TikTok-käyttäjä Chaldomom näyttää, kuinka korkkia tulee käyttää oikeaoppisesti ruokaöljypullossa. Korkki repäistään lenkistä irti, mutta painetaan takaisin korkkiin toisin päin. Toisin sanoen korkki peittää isoimman aukon pullossa ja öljyä valuu ainoastaan korkin sivuilla olevista raoista.

Nerokas vinkki auttaa arkea, eikä ihmiset ole uskoa käyttäneensä ruokaöljyä väärin koko elämänsä ajan. Video on julkaistu vuosi sitten, mutta se kiertää edelleen viraalina netissä. 1,2 miljoonaa ihmistä on tykännyt videosta.

@chaldomom #tiktokideas #learnedfromtiktok ♬ The Git Up – Blanco Brown