90 Päivää morsiamena -tähti pidätettiin – entinen pastori ajeli autoa kännissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarja seuraa eri maissa asuvien pariskuntien rakkaustarinoita. Sarjan nimi tulee siitä, että ulkomaalaisella kumppanilla on 90 päivää aika solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuvan rakkaansa kanssa, jos hän haluaa oleskeluluvan maahan. Tuoreimmalla kaudella nähdään entinen pastori, Ben Rathbun.

Ben Ratyhbun on nyt kärähtänyt rattijuopumuksesta jo vuonna 2020. Mies pidätettiin äskettäin Michiganissa. Hänellä olisi ollut alkuvuodesta rattijuopumukseen liittyvä oikeudenkäynti, mutta mies jätti saapumatta sinne ja hänestä tehtiin pidätysmääräys. Uusi kuuleminen on pian. Rathbun vapautui vankilasta maksettuaan 10.000 dollarin takuusumman.

Yhdysvalloissa asuva 52-vuotias Rathbun on pannut elämänsä kokonaan uusiksi. Hän on viime vuosien aikana eronnut vaimostaan ja kirkostaan. Mies on ryhtynyt fitness-malliksi. Realitysarjassa nähdään, että hän on rakastunut perulaiseen 2a-vuotiaaseen Mahogany Rocaan.