Herra Ylppö hehkuu perheonnea somessa: ”Paras synttärilahja”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan suomalainen rockartisti Herra Ylppö ja hänen puolisonsa Julia saivat viime vuonna iloisen joululahjan. Pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi nimittäin syntyi juuri joulun alla.

Nyt Herra Ylppö on julkaissut Instagramissa perheonnea hehkuvan kuvan. Otoksessa muusikko pitelee sylissään joulukuussa syntynyttä vauvaa. Keskiviikkona 16. elokuuta 49 vuotta täyttänyt Ylppö kuvailee lasta parhaaksi lahjaksi.

– Paras synttärilahja. Joka päivä. Sisältää myös lapset, jotka eivät näy kuvassa, muusikko kirjoitti.

Herra Ylpöllä, oikealta nimeltään Frank Mäntymäki, on ennestään kaksi lasta edellisestä suhteesta. Ylppö ja nykyinen kuppani Julia alkoivat seurustelemaan kesällä 2020. Ylppö on tullut tunnetuksi muun muassa yhtyeistä Maj Karma sekä Herra Ylppö ja Ex, ja hänet on nähty myös suositussa Vain elämää -sarjassa.