Seiska: Huutokauppakeisarista tutulla Heli Palsanmäellä syöpä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huutokauppakeisari-ohjelmasta tutuksi tulleet Aki ja Heli Palsanmäki ovat monen muun suomalaisen yrittäjän tavoin joutunut kärsimään koronaviruksen pysäyttämästä Suomesta. Nyt pariskunta on saanut lisää huonoja uutisia, sillä Helillä todettiin alkuvuodesta pahanlaatuinen syöpä.

Seiskan mukaan Heli Palsanmäki haluaa nyt kertoa avoimesti sairaudestaan, koska yrityksen huutokaupat käynnistyvät taas talvitauon jälkeen perjantaina. Tällä kertaa Palsanmäen huutokaupat viedään läpi ilman Heliä.

Helin kohdusta löydettiin noin neljä senttiä leveä ja pahanlaatuinen kasvain. Valitettavasti syöpä on ehtinyt levitä ja hän käy nyt viiden viikon ajan kemosädehoidoissa. Palsanmäki toivoo rauhaa toipumiseensa, jotta voi keskittyä parantumiseen. Päättäväinen nainen kertoo päihittävänsä syövän.