Austin Powers -tähti Mike Myersille oma Netflix-sarja – esittää kahdeksaa hahmoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen koomikko ja näyttelijä Mike Myers tunnetaan muuntautumiskykyisenä tähtenä. Tänä keväänä muun muassa Austin Powers -elokuvista tuttu Myers nähdään uudessa Netflix-sarjassa, jossa hän näyttelee peräti kahdeksaa eri hahmoa.

The Pentaverate -sarjassa viisi miestä perusti vuonna 1347 ruton levitessä salaisen järjestön, jonka tavoitteena oli tehdä maailmasta parempi paikka. Myersin näyttelemä kanadalainen toimittaja päätyy nykyajassa keskelle yllättäviä tapahtumia yrittäessään etsiä totuutta ja mahdollisesti pelastaa maailman.

Päähenkilön lisäksi muun muassa salaliittoihin uskovaa radiojuontajaa, venäläistä oligarkkia ja musiikkinmanageria näyttelevän Mike Myersin ohella sarjassa nähdään muun muassa komediarooleista tunnetut Ken Jeong ja Keegan-Michael Key. Kuusioisainen The Pentaverate ilmestyy Netflixin valikoimiin 5. toukokuuta. Esimakua sarjasta saadaan sen tuoreessa trailerissa.