Mies luuli väärää asuntoa Airbnb-majapaikaksi – nukkui sängyssä asukkaan saapuessa kotiin

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen matkailija päätyi vahingossa tunkeutumaan vieraan ihmisen kotiin väärinkäsityksen seurauksena. Paul Drecksler päätyi viettämään yön tuntemattoman ihmisen kotona luultuaan sitä vuokraamakseen Airbnb-kohteeksi.

Paul Drecksler oli matkustanut Floridan Miamiin toimiakseen virantoimittajana ystävänsä häissä. Hän oli ennen yöpaikkaan saapumissa syöttänyt vahingossa väärän osoitteen Airbnb-sovelluksesta Google Mapsiin. Väsynyt matkustaja nukahti sänkyyn, jonka päälle oli jätetty kaksi puhdasta ja taiteiltua pyyhettä.

Drecksler koki aamulla karun herätyksen. Talon oven takana seisoi mies, joka ihmetteli mitä Drecksler teki hänen kotonaan. Turistille selvisi, että hänen vuokraamansa Airbnb-kohde sijaitsi todellisuudessa naapurissa.

– Hän olisi saattanut tulla sisään aseella ammuskellen, soittaa poliisit tai sekä-että. Tilanteessa olisi luonnollisesti voinut käydä huonosti. Kodin omistaja suhtautui virheeseen erittäin ymmärtävästi, ja tilanne päättyi niin hyvin kuin vain mahdollista, Drecksler totesi Instagramissa.

Vaikka Drecksler on käyttänyt Airbnb:tä satoja kertoja, ei hänelle ole aikaisemmin tapahtunut vastaavaa. WSVN-uutissivuston mukaan hän aikoo jatkossa tarkistaa osoitteen 2-3 kertaa.