Esimies juotti henkilöstölleen salaa suolistonpuhdistajaa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen vaalityöntekijä on myöntänyt tehneensä alamaisilleen rajun ja potentiaalisesti vaarallisen pilan. Esimiestehtävissä ollut Denise Hernandez juotti heille suolistonpuhdistajalla terästettyä energiajuomaa.

Tapaus sattui 27. huhtikuuta 2021 vaalitoimistossa Texasin Tylerissä. Hernandez oli tarjoillut alamaisilleen vaaleanpunaista nestettä, jonka hän kertoi olleen Spark Energy Drink -energiajuomaa. Alamaisten juotua kuppien sisällön hän otti esiin suoliston puhdistukseen käytettävää ainetta sisältäneen kanisterin.

– Te joitte juuri suolistonpuhdistajaa!, Hernandez oli hihkunut KWTX-uutissivuston mukaan.

Yksi pilan uhreista kärsi terveysongelmista, jotka pahenivat aineen vuoksi aiheuttaen voimakasta kipua. Hän päätti nostaa tapauksen johdosta oikeustoimet Hernandezia vastaan. Oikeudessa tekonsa myöntänyt Hernandez tuomittiin teosta 18 kuukauden ehdonalaiseen rangaistukseen.