Faith No Moren Suomen konsertti toteutuu sittenkin – mutta vasta ensi vuonna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen vaihtoehtorock-yhtye Faith No Moren oli määrä esiintyä Helsingin Kaisaniemessä kesäkuussa 2022. Konsertti ja koko maailmankiertue kuitenkin peruuntui laulaja Mike Pattonin terveysongelmien vuoksi.

Faith No Moren fanien iloksi yhtye saapuu sittenkin Suomeen, tosin vuotta suunniteltua myöhemmin. Tapahtumajärjestäjä In The Parkin mukaan tapahtuma siirtyy kesälle 2023. Tarkempi päivämäärä selviää myöhemmin.

Faith No Moren peruuntuneeseen konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2023 tapahtumassa. In The Park tarjoaa myös lippunsa säilyttäneille ilmaisen pääsyn Kaisaniemen puistossa 4. kesäkuuta järjestettävään Punk It Fest -tapahtumaan. Tapahtumassa esiintyvät muun muassa Millencolin, Public Image LTD, Fucked Up, Rival Sons, Bob Mould ja Ruts DC.

Ostetut liput voi myös palauttaa 17. huhtikuuta saakka. Palautusmahdollisuus avataan uudelleen Faith No Moren vuoden 2023 konserttipäivän selvitessä.