HBO Max ja Discovery Plus yhdistyvät

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelut HBO Max ja Discovery Plus tullaan yhdistämään toisiinsa. Yhdistymisen taustalla ovat WarnerMedian ja Discoveryn noin 39 miljardin euron arvoiset jättikaupat, joiden odotetaan tapahtuvan huhtikuussa.

HBO Max ja Discovery Plus tulevat jatkamaan vielä alkuun erillisinä palveluina. Variety-lehden mukaan Yhdysvalloissa tarjolle tulee alkuun paketti, joka mahdollistaa molempien suoratoistopalvelujen tilaamisen tarjoushintaan. Varsinainen yhdistyminen tulee tapahtumaan vasta myöhemmin.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, kuinka paljon yhdistetty HBO Max ja Discovery Plus tulevat maksamaan. Tiedossa ei myöskään ole, millä nimellä yhdistetty suoratoistopalvelu tulee toimimaan. HBO Maxilla on maailmanlaajuisesti noin 73,8 muljoonaa tilaajaa, Discovery Plus -palvelulla puolestaan 22 miljoonaa tilaajaa.