Sabrina Sabrokin asu ei peittänyt juuri mitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdessä aikoinaan esiintynyt argentiinalaissyntyinen glamour-malli Sabrina Sabrok on 50-vuotias silikonibeibe. Nainen on käyttänyt kauneusleikkauksiin yhteensä miljoona dollaria. Hänellä on vankka fanikunta ja lähes miljoona seuraajaa Instagramissa.

Valtavista rinnoistaan tunnettu Sabrina on nyt poseerannut uimapuvussa, jossa ei ollut ainakaan kangasta tuhlattu. Se kykeni nimittäin vain vaivoin peittämään kurvikkaana kaunottaren rintojen intiimeimmät osat. Tällaisia uimapukuja tuskin Suomessa tullaan ensi kesänä näkemään.

Sabrina Sabrok on julkkis kaikkialla minne meneekin. Hän on kuitenkin kiltisti avioliitossa, joten miehillä ei ole hänen suhteensa saumoja. Fanit voivat kuitenkin ihastella hänen kuviaan Instagramissa, jonne nainen ahkerasti otoksiaan päivittää.