Tekashi 6ix9ine on jälleen oikeuteen – paljasti olevansa vararikon partaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pari vuotta takaperin tiuhaan tahtiin otsikoissa ollut räppäri Tekashi 6ix9ine on jälleen oikeuden edessä. Tähteä vastaan on nostettu siviilikanne hänen osallisuudestaan vuonna 2018 tapahtuneeseen aseelliseen ryöstöön. Asianomistajat vaativat räppäriltä vahingonkorvauksia tapaukseen liittyen.

Asianomistajat olivat joutuneet Tekashi 6ix9inen Trey Nine Bloods -jengin jäsenten hyökkäyksen kohteeksi levytysstudion ulkopuolella. Jengiläiset olivat luulleet kahden uhrin olleen Rap-A-Lot Records -yhtiön työntekijöitä, mutta näin ei todellisuudessa ollut. 6ix9ine ei osallistunut varsinaiseen ryöstöön, vaan hän kuvasi sitä vierestä.

Oikeudessa Tekashi 6ix9ine kertoi hädin tuskin tulevansa toimeen rahallisesti. Räppäri toteaa saaneensa suuria ennakkomaksuja ennen pidätetyksi tulemista, mutta vankilatuomion jälkeen musiikkiura on surkastunut. XXL-sivuston mukaan asianajaja kuvaili räppärin nettovarallisuuden olevan käytännössä pienempi kuin nolla.

-Jos oikeus määrää minut maksamaan asianomistajan hakemat korvaukset, ajaudun varmasti konkurssiin tavalla, josta en toivu ja josta koittuu haitaa minuun tukeutuville perhenjäsenille, 6ix9ine kertoi.