Farrah Abrahamin lahja 13-vuotiaalle Sophialle – nenälävistys sierainten väliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teiniäitinä kuuluisuuteen noussut Farrah Abraham sai sittemmin potkut MTV:n Teen Mom -sarjasta, koska nainen siirtyi aikuisviihdealalle ja teki aktiivisesti pornoa. Hän on saanut lokaa niskaansa myös Sophia-tyttönsä kasvatusmetodeista. Hän on muun muassa sallinut tytön käyttää meikkiä jo alakouluikäisenä.

Farrahin tytär Sophia Abraham täytti äsken 13 vuotta. Tyttö toivoi syntymäpäivälahjaksi lävistystä septumiin, eli nenään, sierainten väliseinämään. Kyseessä on tämän hetken trendikkäin lävistys. Osa käyttää väliseinämässä tekokorua. Nyt Sophian äiti, Farrah Abraham vastaa lävistyksestä aiheutuneeseen kohuun.

– Teen parhaani vanhempana ja varmistan, että hän on terve ja onnellinen. Olen onnistunut näissä tavoitteissa, Abraham kommentoi TMZ-lehdelle.

Sophia on julkisuudessa kasvanut lapsi, joka seuraa äitinsä jalanjälkiä ainakin sosiaalisen median tähtenä. Hänellä on äitinsä kanssa yhteinen TikTok-tili.

@farrahandsophia SOPHIA got her 13th birthday wish #septumpiercing she did better then her COVID shot 🤗🥳💜♓️ #sophiaabraham #septum #piercing #teenmom #fy ♬ Forever – Labrinth