Jutta Larm avoimena: ”Oltiin niin rakastuneita ystävinä toisiimme”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen Jutta Larm nousi koko kansan tietoisuuteen 21 vuotta sitten suomalaisesta ohjelmasta Suuri Seikkailu. Sen jälkeen nainen on toiminut lukuisissa televisioprojekteissa ja toiminut monipuolisesti yrittäjänä eri aloilla. Hän on kolmatta kertaa naimisissa ja kumppanina on Bachelor Suomi -ohjelmasta tuttu mainosmies Juha Rouvinen, nykyinen Larm.

– Kuusi vuotta ollaan oltu kimpassa. ”Ollaanko me yhdessä vai ei”, oli kysymys, jonka esitin ystävälleni Juhalle. Ensin hän sanoi ei, mutta onneksi kuunteli sydämen ääntä ja vastaus oli hetkeä myöhemmin: ”ollaan”, Jutta kirjoittaa Instagramiin.

– Hassua ajatella, että oltiin niin rakastuneita ystävinä toisiimme, että parisuhteen aloittaminen tuntui oudolta. Tässä sitä kuitenkin ollaan. Erittäin onnellisena.