Kasarisuosikki Beetlejuice saa jatkoa – Brad Pittin yhtiö tuottajana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Winona Ryderin ja Michael Keatonin tähdittämä Beetlejuice oli ilmestyessään vuonna 1988 suuri yleisö- ja arvostelumenestys. Elokuvalle on kaavailtu jatkoa vuosikymmenten ajan, mutta tähän saakka jatko-osa on jäänyt spekulaation tasolle.

Nyt Beetlejuicen jatko-osa on kuitenkin askeleen lähempänä toteutumista. Elokuvalehti Empiren mukaan Beetlejuice 2 on parhaillaan suunnitteluvaiheessa Brad Pittin tuotantoyhtiö Plan B:n toimesta. Michael Keatonin ja Winona Ryderin on alustavasti kerrottu palaavan rooleihinsa.

Tim Burtonin ohjaamassa Beetlejuice-elokuvassa kuollut ja aaveiksi muuttunut pariskunta tekee sopimuksen Betelgeuse-nimisen hengen kanssa häätääkseen uudet asukkaat pois kodistaan. Elokuvalle kaavailtiin jo 1990-luvun alussa Havaijille sijoittuvaa jatko-osaa, mutta suunniteltu elokuva ajautui vuosikausiksi tuotantolimboon.