Blockfesteillä massiivinen artistikattaus – puolet artisteista julkaistu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest marssittaa tulevana kesänä Tampereen Ratinassa esiintymislavoille muhkean kattauksen ulkomaisia ja kotimaisia esiintyjiä. Nyt tulevan festivaalin artisteista puolet on julkistettu. Esiintymässä nähdään muun muassa Lil Baby, Jack Harlow, bbno$, Central Cee, SAINt JHN, Yung Lean, A36, Dréya Mac, nublu, ANI, Cledos, Ege Zulu, Etta, Evelina, ibe, Lauri Haav, Madboiali, MC KOO, Mouhous, Pihlaja, Gettomasa, Pyrythekid, Rosa Coste, Sexmane, SMC, william ja Yeboyah.

Jokaisena järjestysvuotenaan jo ennakkoon loppuunmyyty Blockfest valtaa Tampereen ydinkeskustan jälleen 19. – 20. elokuuta. Vastikään julkaistuja kansainvälisiä supernimiä ovat muun muassa What’s Poppin’ -hitillään viisinkertaista platinaa streamannut yhdysvaltalaisräppäri Jack Harlow, trapin ja drillin rajoja rikkova länsilontoolainen Central Cee, yli miljardi streamia hiteillä Lalala sekä Edamame kerännyt kanadalainen räppäri bbno$, Viron kuumin rap-nimi nublu, brittirapin mielenkiintoisiin nouseviin nimiin lukeutuva Dreya Mac sekä kulttimaineen ja kansaivälisen räpeliitin suosion saavuttanut ruotsalainen Yung Lean. Ruotsista tulee niin ikään ”Samma gamla vanliga” hitistä tunnettu pohjoismaita valloittava räppäri A36.

Lipunmyynti on nyt käynnissä Tiketissä ja Ticketmasterissa ja myynnissä on vain rajallinen määrä vuoden 2020 ja 2021 palautettuja lippuja. Etenkin Exclusive -lipputyyppiä on jäljellä vain enää hieman. Tapahtuma on tarkoitettu vain täysi-ikäisille asiakkaille.