Video: Karhu kiipesi sikojen aitaukseen – osoittautui huonoksi ideaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni ei ehkä kuvittelisi sioista olevan varteenotettavaa haastajaa karhulle, mutta joskus luonto voi yllättää. Tämä käy ilmi tuoreella viraalivideolla, jonka valvontakamera ikuisti Yhdysvaltojen Connecticutissa.

Videolla nähdään karhu, joka on kiinnostunut New Milfordissa sijaitsevalla maatilalla aitauksessaan elävistä minisioista. Karhu kiipeään aidan yli sikojen karsinaan, mikä osoittautuu huonoksi ideaksi. Siat eivät nimittäin olleet mielissään tunkeilijasta.

Hammy ja Mary -nimiset minisiat päätyivät ajamaan karhun omin voimin pois aitauksesta. Sikojen omistaja Rebecca Shaw kertoo NBC-uutissivustolle olevansa ylpeä eläimistä, erityisesti Hammysta. Hänen mukaansa Hammy pelkää yleensä jopa omaa varjoaan, ja siksi olikin yllättävää että se hääti Maryn kanssa karhun pois karsinasta.