1980-luvun suosikkijäätelö tekee paluun – poksahtelee suussa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni 1980-luvulla varttunut on muistellut lämmöllä Pinkki-jäätelöä. Nimensä mukaisesti vaaleanpunainen jäätelöpuikko oli kuorrutettu rakeilla, jotka poksahtelivat suussa. Puikko katosi kauppojen valikoimista vuonna 1986.

Lapsuuden makuja kaipaaville aikusille ja uusia jäätelökokemuksia kaipaaville nuoremmille sukupolville on tarjottu ilouutisia, sillä Pinkki-jäätelö tekee paluun pakastealtaisiin. Pinkkiä myydään uudessa pakkauksessa Pingviinin Super-brändin alla. Edeltäjänsä tavoin se on kuorrutettu suussa ritisevillä rakeilla.

Kevään aikana pakastealtaisiin ilmestyy myös lukuisia muita uusia jäätelömakuja. Niitä edustavat esimerkiksi kirpeä Turkinpippuri Hot & Sour, Pätkis-tuutti, Classic Paahteinen voi-suolainen karamelli ja valkosuklaa-lakritsi sekä Pingviinin Överi-kinuski.