Sointu Borg hehkuu upeassa somekuvassa – taustalla painavaa asiaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen yrittäjä, julkkiskaunotar ja realitytähti Sointu Borg nousi taannoin Diili-ohjelman voittajaksi ja sittemmin häntä on viety vauhdilla uusiin bisneksiin ja haastatteluihin.

Nyt Borg on poseerannut viettelevästi sosiaalisen median kuvassaan, mutta kuvan ohella päivityksellä on myös vakavampi tarkoitusperä. Sointu nimittäin kysyy naamioiksi joku kusipäisyytesi rakentavaksi palautteeksi.⁣ Hänen mukaansa moni kritisoi kaikkia ja kaikkea, kaiken aikaa. Borg muistuttaa, että rakentava palaute ja toisen ihmisen lyttäämisestä ovat kaksi täysin eri asiaa.– Mikäli joku kertoo sinulle onnistumisistaan, onnittele ja jätä homma siihen. Älä lisää onnitteluun sivulausetta tai varoittele vastapuolta erinäisistä kauhuskenaariosta. Älä yritä palauttaa toista ”maan pinnalle”. Keskity toisen hetkeen, toisen onnistumiseen.⁣ Anna se pieni hetki toiselle. Se hetki on ohimenevä sinulle, mutta pysyvä vastapuolelle. Maailma on tarpeeksi lannistava muutenkin, Sointu kirjoittaa.

Taannoin Sointu kertoi jännittävänsä jo seuraavan Diili-tuotantokauden antia. Hän paljasti olevansa jopa hieman huolissaan uudella Diili-kaudella mukana olevien mielenterveydestä, koska hän tietää urakan ottavan koville.