Henna Kalinainen varatusta urheilutähdestä: ”Päädyttiin harrastamaan kimppakivaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille vuosien takaa tuttu Henna Kalinainen on kuoriutunut kohujulkkiksesta tasapainoiseksi ja oman arvonsa tietäväksi naiseksi. Hän tuli hiljattain äidiksi ja suunnittelee avioliittoa sekä tavallisen mukavaa arkea Jarkko-miehensä kanssa.

Henna Kalinainen tähdittää yhdessä toisen realityjulkkiksen, Vilma Karjalaisen kanssa Mamma Mia -nimistä podcastia. Nyt Kalinainen paljastaa roisin yksityiskohdan elämästään vuosien takaa. Hän on ajautunut seksipuuhiin yhdessä varatun urheilutähden kanssa. Mies oli tapahtuman aikana naimisissa, mutta seurusteli Henna Kalinaisen ystävän kanssa.

– Sitten me päädyttiin harrastamaan kimppakivaa mun kaverin kotona. Ja olinkohan mä 17-vuotias. Ne alkoi sekstailemaan mun edessä ja mä menin mukaan siihen, Kalinainen kertoo.