Miley Cyrusin lentokone teki hätälaskun – salama iski ilmassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen poptähti Miley Cyrus on joutunut veret seisauttavaan tilanteeseen. Paraguayn Asuncioniin matkalla olleen tähden lentokone päätyi keskelle myrskyä ja salamaniskun kohteeksi.

Lentokone joutui tekemään hätälaskun salamaniskun seurauksena. Kaikki lentokoneen matkustajat selvisivät pelottavasta tilanteesta lopulta säikähdyksellä, mutta poptähti joutui perumaan suunnitellun esiintymisensä Paraguayssa. Tähti jakoi videon koneen ikkunan takana välähtävästä salamasta ja sen koneeseen aiheuttamista vahingoista sosiaalisessa mediassa.

– Mukanani matkustaneet taustaryhmäni, bändini, ystäväni ja perheenjäseneni ovat kaikki turvassa hätälaskun seurauksena. Emme valitettavasti päässeet lentämään Paraguayhin. Rakastan teitä, Miley kirjoitti särkynyttä sydäntä esittävän emojin kera.

Miley Cyrus on parhaillaan Etelä-Amerikan kiertueella. 29-vuotias tähti on esiintynyt muun muassa Argentiinan ja Chilen Lollapalooza-festivaaleilla.