Red Hot Chili Peppersille oma tähti Hollywoodin Walk of Famelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesissa sijaitsevilla Hollywood Boulevardin ja Vine Streetin jalkakäytävillä on tuhansia erikoislaattoja, jotka on omistettu viihdeteollisuuden suurille tähdille. Pian oman laattansa saa pitkän linjan kalifornialainen rockyhtye Red Hot Chili Peppers.

Red Hot Chili Peppers saa oman tähtilaattansa Walk of Famelle torstaina 31. maaliskuuta järjestettävässä tapahtumassa. Hollywood Boulewardin yhteensä 2 717. tähti sijaitsee kuuluisaa Amoeba Records -levykauppaa vastapäätä. Tapahtumassa kunniavieraina ovat muun muassa yhtyeen Freaky Styley -albumin tuottanut funklegenda George Clinton ja näyttelijä Woody Harrelson.

– Kotikylämme Hollywoodin omat pojat saapuvat viimein saamaan oman tähtensä Hollywoodin Walk of Famella. Olemme odotelleet, että he ehtisivät omistamaan oman tähtensä kiireidensä keskeltä, Walk of Famen tuottaja Ana Martinez kuvaili Variety-lehden mukaan.

Funkrock-yhtye Red Hot Chili Peppers perustettiin Los Angelesissa vuonna 1983. Yhtye julkaisee huhtikuussa tuoreimman, järjestyksessä 12. studioalbuminsa Unlimited Love.