Ylipainoinen nainen laihdutti rajusti – haukut vaihtoivat vain muotoaan

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Massachusettsista kotoisin oleva Catriona Kalmanovitch on ollut aina ylipainoinen. Hän on kuunnellut lapsuudestaan asti haukkuja ulkonäkönsä vuoksi ja lopulta hän päätti laihduttaa oman terveytensä tähden. Vastoin hänen ennakkoluuloaan, ihmiset ovat jatkaneet hänen vartalonsa ilkeää kommentointia. Nyt naista haukutaan liian laihaksi.

– Luulin, että kun laihdutan, niin koko maailma hyväksyy minut. Olin väärässä, Catriona Kalmanovitch kertoo.

Hän ymmärsi, että oli aika oppia rakastamaan itseään ilman muiden hyväksyntää. Ihmiset tulevat aina arvostelemaan toisiaan, olivatpa he kuinka täydellisiä tahansa. Hän sai laihdutettua lihavuusleikkauksen ja elämäntapamuutoksen avulla. Liikunta ja terveellinen ruokavalio tuli osaksi jokapäiväistä elämää.

– Elän unelmieni elämää vartalossa, josta olen unelmoinut. Sanoivatpa muut mitä tahansa. Nautin tästä ja aion pitää tästä kiinni, hän jatkaa.