Joy Corrigan juhli rintaliivisillään – vartalo ihastuttaa somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittaisen uimapukunumeron sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Ura on nousukiidossa, ja se näkyy myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt mallikaunotar on suunnannut poikkeuksellisen niukassa asussa juhlimaan, sillä hänet kuvattiin illalla Los Angelesissa farkuissa ja rintaliiveissä. Jostain syystä Joy oli jättänyt paidan ja takin pois asukokonaisuudestaan.

27-vuotias Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.