Realitysarjan tähti on nyt koditon – muistetaan amissiohjelman tähtenä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty Breaking Amish -televisiosarja seurasi neljän tuotantokauden ajan uskonnollisen ja äärikonservatiivisen uskontokunnan taakseen jättäneiden nuorten elämää. Jeremiah Raber on yksi sarjan tunnetuimmista tähdistä.

Mies on ollut naimisissa kaksi kertaa. Hänellä on ensimmäisestä liitostaan kolme lasta Naomi Sturzmanin kanssa. Hän on ollut sen jälkeen naimisissa Carmela Mendezin kanssa. Nyt toinenkin liitto näyttää kariutuneen ja Carmela on heittänyt Jeremiahin ulos ostamastaan talosta.

– Asun autossani, koska minut heitettiin ulos kuin koira. Naistani ei kiinnosta miten minulla menee tai se, että minulla ei ole mitään paikkaa minne mennä, Jeremiah tilitti Facebookiin julkaisemallaan videolla.

– Kyse ei ole siitä, etteikö minulla olisi rahaa hotelliin, mutta miksi kuluttaa rahaa? Voin asua autossa ilmaiseksi ja säästää rahat päästäkseni Ohioon. Kun minulla on tarpeeksi rahaa säästössä, lähden täältä pois enkä katso enää koskaan taaksepäin, Jeremiah kertoo.

Jeremiah sai nopeasti rahaa kasaan ja lähti pois Washingtonin osavaltiosta. Mies dokumentoi ahkerasti matkaansa kohti Ohion osavaltiota. Hänen lapsensa asuvat Ohiossa ja miehellä on siellä muutenkin tuttavia ja sukulaisia. Hän ei kertomansa mukaan kadu mitään.