Uudenlainen The Voice of Finland -kausi alkaa – ääneen pääsevät seniorit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toukokuusta alkaen televisiossa nähdään aivan uudenlainen The Voice of Finland -kausi. The Voice of Finland: Senior -ohjelmassa laulutaitojaan pääsevät esittelemään 60-84 -vuotiaat kilpailijat. Laulajien äänessä kerrotaan nyt kuuluvan vuosien elämänkokemus ja tulkinnan syvyys.

The Voice of Finland: Seniorin punaisissa valmentajien tuoleissa nähdään Ressu Redford, Tarja Turunen ja Michael Monroe. Perinteiseen The Voice -tapaan he valitsevat kilpailijat tiimiinsä pelkän äänen perusteella.

Michael Monroella on jo pitkä kokemus The Voice -valmentajana toimimisesta, sillä hän oli mukana kausilla 1-6. Tarja Turunen puolestaan toimi valmentajana kausilla 4-5. Ressu Redford on mukana sarjan tähtivalmentajana ensimmäistä kertaa.

The Voice of Finland: Senior on ohjelman muita kausia lyhyempi, sillä se koostuu neljästä jaksosta. Heikki Paasosen ja Elina Kottosen juontama ohjelma alkaa 20. toukokuuta Nelosella ja Ruudussa.