90 Päivää morsiamena -tähti tuomittiin rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintyvä entinen pastori Ben Rathbun kärähti rattijuopumuksesta vuonna 2020. Mies ei saapunut oikeuteen sovittuna päivänä, joten hänet pidätettiin hiljattain Michiganissa. Nyt mies on saanut tuomion teostaan.

Starcasm-sivusto kertoo, että Michiganin oikeuden tietojen mukaan Ben tuomittiin 15 päivän yhdyskuntapalveluun ja 24 kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Lisäksi tuomioon sisältyi hänen kaksi päivää kestänyt vankilareissu, mikä päättyi miehen maksettua 10.000 takuusumman.

90 Päivää morsiamena -sarja seuraa eri maissa asuvien pariskuntien rakkaustarinoita. Sarjan nimi tulee siitä, että ulkomaalaisella kumppanilla on 90 päivää aika solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuvan rakkaansa kanssa, jos hän haluaa oleskeluluvan maahan. Juuri tuomion saanut Ben Rathbun nähdään ohjelmassa rakastuneena perulaiseen 22-vuotiaaseen Mahogany Rocaan.