Jalkapallostadion syttyi tuleen Yhdysvalloissa – savupilvi näkyi kilometrien päähän

Ohhoh! · Tim Isokivi

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigassa pelaavan Denver Broncosin kotistadionilla on syttynyt tulipalo. Liekit levisivät torstaina 24. maaliskuuta iltapäivästä paikallista aikaa Coloradon Denverissä sijaitsevan Empower Field at Mile High -stadionin sisäosassa.

Palokunta hälytettiin paikalle sammuttamaan paloa, mutta liekit olivat jo ehtineet tuhota osia stadionista. Henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin. Palon syttymissyy ei ole TMZ-sivuston mukaan toistaiseksi tiedossa.

Stadionilta kohosi ilmaan valtava savupilvi, jonka kuvaillaan näkyneen kilometrien päähän. Palosta kuvattiin lukuisia sittemmin viraalina levinneitä videoita. Nykyinen Empiwer Field at Mile High avasi ovensa vuonna 2001, ja areenalla on järjestetty lukuisten urheilutapahtumien lisäksi esimerkiksi konsertteja.