Pete Davidsonin äiti haaveilee lapsenlapsista – onko Kim Kardashian osa suunnitelmaa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koomikko Pete Davidsonin ja seurapiirijulkkis Kim Kardashianin suhde on syventynyt. Nyt Peten äiti on ilmaissut haluavansa Davidsonin tekevän lapsia Kim Kardashianin kanssa.

Eräs fani kommentoi Instagramiin Pete Davidsonin ja Kim Kardashianin yhteiskuvaan, että kaksikko tulee saamaan yhteistä jälkikasvua vuoden loppuun mennessä. Kommenttiin lisättiin @amyymarie118-niminen käyttäjä, joka on Pete Davidsonin äiti Amy Davidson, Page Six tietää.

Koomikon äiti innostui kommentista ja kirjoitti sen perään: ”Jee!”. Amy Davidson käyttää aktiivisesti sosiaalista mediaa ja nainen on kertonut olevansa 28-vuotiaan poikansa puolesta onnellinen hänen löydettyään rakkauden 41-vuotiaan Kim Kardashianin kanssa. Kim Kardashianilla on neljä lasta räppäri ex-miehensä Kanye Westin kanssa.