Poika käräytti äitinsä rattijuopumuksesta: ”Et saa valehdella poliisille”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan poliiseille aamuyöllä rattijuopumuksesta narahtanut 49-vuotias Kristin Wiley on kasvattanut ainakin poikansa rehelliseksi kansalaiseksi. Nainen ajoi autoaan Vero Beachilla yhdeksänvuotias poika kyydissä, kun hän meinasi törmätä kadun varressa päivystäneeseen poliisiautoon. Poliisi päätti pysäyttää naisen.

Poliisit huomasivat, että takapenkillä ollut poika oli ilman turvavöitä ja käpertyneenä itkemässä. Wileyn silmät olivat poliisin mukaan vetiset ja punaiset. Hänen hengityksensä haisi viranomaisen mukaan voimakkaasti alkoholilta, The Smoking Gun uutisoi.

Kun Wileyltä kysyttiin, oliko hän juonut, hän vastasi: ”En”. Poliisin mukaan Wileyn poika vastasi siihen: ”Äiti, et voi valehdella poliisille. Sinä joit.” Poika kertoi myöhemmin poliiseille, että hänen äitinsä oli juonut juhlissa ja että hän oli pyytänyt häntä hidastamaan vauhtia heidän ajaessaan takaisin Vero Beachin asuinpaikkaansa. Lapsi sanoi, että hän oli ollut hyvin peloissaan, kun Kristen ohjasi ajoneuvoa.

Wiley myönsi nauttineensa kaksi vodkadrinkkiä juhlissa. Hänen puhallustestinsä näytti yli kolme kertaa sallitun rajan. Wileyä syytetään rattijuopumuksen lisäksi lapsen törkeästä pahoinpitelystä ja poliisin vastustamisesta, koska hänen väitetään vetäneen kätensä pois poliisin yrittäessä laittaa häntä käsirautoihin.