Poliisi varoittaa valepoliiseista Turun seudulla – tullut jo useita ilmoituksia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Turun seudulla liikkuvia autoilijoita on varoitettu liikkeellä olevasta ja ihmisiä pysäyttelevästä valepoliisista. Poliisin kerrotaan saaneen tapauksista lukuisisia ilmoituksia.

Valepoliisin on kerrottu pysäytelleen toistuvasti autoilijoita Turun ja Turun ympäristön liikenteessä ja esittäneen heille erilaisia kehotuksia. Valepoliisia kuvaillaan mustalla Audi-henkilöautolla liikkuvaksi mieshenkilöksi. Hän on ollut liikkeellä ainakin torstain ja perjantain aikana.

Lounais-Suomen poliisilaitos muistuttaa tiedotteessaan virkatehtäviä siviiliasussa hoitavien poliisien esittävän aina virkamerkin silloin, kun he asioivat kansalaisten kanssa. Valepoliisiin liittyvistä havainnoista pyydetään ilmoittamaan välittömästä hätänumeroon 112.