Upea Sofia Richie rannalla – biksuvartalo ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on seurustellut jo pitkään musiikkipiireistä tutun Eliot Graingen kanssa. Pariskunnalla on ikäeroa neljä vuotta. Nyt Sofia on ihastuttanut seuraajiaan upealla somekuvalla.

Julkkiskaunotar poseeraa kuvassaan biksuissa rannalla. Parhaillaan Richie on lomailemassa Anguillassa, jossa hän on ehtinyt nautiskella myös auringonpaisteessa uimarannalla. Kuvien perusteella maisemat ovat vailla vertaa.

Sofia Richie ja Eliot Grainge jakavat yhteiset harrastukset kokkailun ja matkustelun merkeissä. Heidän parisuhteensa on onnellinen ja mutkaton, eikä heillä ole draamaa. He asuvat jo yhdessä. Eliot on Universal Music Group -yhtiön toimitusjohtajan Lucian Graingen poika. Hän on myös Richien perhetuttu jo vuosien ajalta, minkä vuoksi perhe iloitseekin siitä, että tytär seurustelee mukavan miehen kanssa. Sofia Richie seurusteli aiemmin itseään 15 vuotta vanhemman Scott Disicin kanssa.