Video: Nainen koki elämänsä säikähdyksen – salama iski lähelle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki tietävät salamaniskujen voivan olla erittäin tuhoisia, mutta myrskyn voima voi silti yllättää. Järkytys voi olla suuri erityisesti silloin, kun salama iskee aivan lähietäisyydelle. Juuri näin kävi Yhdysvaltojen Floridassa asuvalle Stacy Holleylle.

Stacy Holley oli kuvaamassa videota kotinsa kuistilla Meksikonlahdelta saapuneen ukkosmyrskyn riepotellessa aluetta 18. maaliskuuta. Videolle päätyi salamanisku huomattavasti lähempää, kuin Holley olisi toivonut. Se nimittäin iski suoraan kuistiin.

Videolla kuullaan Holleyn kauhistunut huuto hänen juostessa turvaan sisälle. Daily Mail -lehden mukaan yksin pienen lapsensa kanssa kotona ollut nainen oli halunnut vain kuvata sadetta kuistinsa suojasta. Holleyn mukaan hän juoksi salaman iskettyä suoraa päätä vauvansa huoneeseen, mutta pienokainen ei vaikuttanut olleen moksiskaan tapahtuneesta.