Devin Brugman kilpaili huomiosta luonnon kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman noteerattiin viime vuonna usein lomakuvissaan yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta, mutta julkaisee myös itse näyttävää kuvamateriaalia.

Nyt kohukaunotar on kilpaillut huomiosta luonnon kanssa, kun hän poseerasi Bahamalla kurvikkaana taustallaan upea kaksinkertainen sateenkaari. Luonnon upean näytelmän lisäksi takana näkyi uimaranta, jossa ei kuitenkaan tällä kertaa näkynyt sikoja. Otos on ikuistettu Exuman saarella, joka on tunnettu kesyistä ja rantaelämästä tunnetuista sioistaan.

Yhdysvaltalainen Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin asuvalinta oli esitellä liikaa paljasta pintaa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.