Pamela Tola turvautuu äänimaljarentoutukseen – värähtely vaikuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen suosikkinäyttelijä, nelikymppinen Pamela Tola, käy läpi post traumaattista stressihäiriötä. Nainen suosii rentoutumisessa mielipiteitä herättävää äänimaljahoitoa. Hän tietää, että monet pitävät äänimaljoja uskomushoitona ja siihen turvautuvia hörhöinä.

– Itse olen mielelläni vaikka harhainen hörhö paremmalla mielellä ja rauhallisemmalla keholla, Pamela Tola kertoo ja uskoo, että ihmiset eivät oikeasti tiedä tarpeeksi äänimaljojen toiminnasta.

– Äänen värähtely vaikuttaa aivoaaltoihin ja ohjaa aivoaaltoja laskemaan toiminnalliselta beta-tasolta alfa-tasolle unen ja valveen rajamaastoon. Ääniaallot myös aktivoivat parasympaattista hermostoa ja rentouttavat lihaksia, hän selventää.