Pete Davidsonin kodista paljastui Kim Kardashian -rukouskynttilä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashianin ja koomikko Pete Davidsonin suhde on saanut jo virallisia sävyjä. Taannoin Davidsonin paljastettiin kutsuneen Kardashiania ensi kertaa julkisuudessa tyttöystäväkseen. Nyt tähden kodista on paljastunut jokseenkin erikoinen yksityiskohta.

28-vuotias Pete Davidson antoi taannoin haastattelun People (the TV Show!) -ohjelmalle web-kameran välityksellä. Juontaja Kay Adamsin huomio kiinnittyi yllättävään esineeseen tähden taustalla, ja hän kysyi onko se Kim Kardashian -kynttilä.

– Kyllä vain. Se on juuri sitä, mikä se on, Davidson kuvaili.

Alttari- tai rukouskynttilöillä on pitkät perinteet esimerkiksi katolisessa kirkossa. Vaikka kynttilöissä nähdään perinteisesti uskonnollisten hahmojen, kuten Jeesuksen, Neitsyt Marian ja pyhimysten kuvia, on markkinoilla myös erilaisten julkisuuden henkilöiden kuvien koristamia versioita.