Poliisi harjoittelee pääkaupunkiseudulla – kaduilla liikkuu poliiseja kenttävarusteissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pääkaupunkiseudun kaduilla voi törmätä tällä viikolla kenttävarusteita yllään kantaviin poliiseihin. Se liittyy Helsingin poliisilaitoksen järjestämiin toiminnallisiin harjoituksiin.

Poliisi harjoittelee pääkaupunkiseudulla 28. ja 30. maaliskuuta kello 10-22 välisenä aikana. Poliisit liikkuvat harjoituksessa virka-autoillaan, ja ovat varusteutuneet siihen operatiivisin kenttävarustein. Kyseessä on tiedotteen mukaan vuosisuunnitelman mukainen harjoitus, joka tapahtuu useassa kohteessa Helsingin, Vantaan ja Sipoon alueella.

Poliisi järjesti jo viime viikolla harjoituksen Pohjois-Pasilan alueella. 22. ja 23. maaliskuuta alueella saattoi törmätä poliisin panssariautoihin ja asein sekä suojaliivein varustautuneisiin poliiseihin.