Aaron Carter otti uuden tatuoinnin kasvoihin – siskonsa muistolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Aaron Carter on täydentänyt jälleen kerran laajaa tatuointikokoelmaansa. Yksi uusista tatuoinneista on massiivinen ja sininen perhonen hänen otsassaan. Tatuointi on otettu hänen sisarensa Leslien kunniaksi.

Leslie kuoli huumeiden yliannostukseen vuonna 2012 ollessaan ainoastaan 25-vuotias. Carter on kertonut sosiaalisessa mediassa, että sininen oli Leslien lempiväri. Lisäksi mies kehuu, että siskonsa jäänsiniset silmät olivat maailman kauneimmat. Lisäksi neitokaisen lauluääni olisi hänen mukaansa peitonnut hänet ja Backstreet Boys -yhtyeestä maailmanmaineeseen nousseen Nick Carterin mennen tullen.

– Hän osasi laulaa yhtä hyvin kuin Kelly Clarkson tai Christina Aguilera. Hän ei vain selvinnyt ja hänellä oli vaikeuksia elämässä.

Aiemmin laulaja on syyttänyt sisartaan hänen raiskauksestaan. Aaron Carter twiittasi vuonna 2019, että Leslie oli raiskannut hänet ollessaan 10–13-vuotias, koska ei ollut mielenterveyslääkityksellään. Kerroimme aiemmin, että Aaron Carterin lapsen äiti ja entinen morsian Melanie Martin Pariskunnan neljä kuukautta vanhan pojan nimi on Prince.

Mies otti ensimmäisen kerran valtavan tatuoinnin kasvoihinsa ollessaan elämässään vakavassa syöksykierteessä vuonna 2019. Hän kuihtui tuolloin 52-kiloiseksi ja paljasti sairastavansa skitsofreniaa sekä kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Lisäksi hän on ollut vakavasti päihderiippuvainen, mutta ei omien sanojensa mukaan käytä nykyisin muuta kuin kannabista.